Читател се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже за

...
Читател се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже за
Коментари Харесай

Читател с интересен въпрос към богопомазаните шофьори в центъра на Пловдив

Читател се свърза с редакцията на  Plovdiv24.bg , с цел да опише за безпардонно и доста безочливо паркиране, което го е възмутило:

" Здравейте, това транспортното средство постоянно е паркирано на това място по този метод. Както е видно от фотографията, която ви адресирам, половината от буса е на тротоара, а от другата страна се разполага щендер на магазина. Имам един бърз въпрос: Майките с бебешки колички могат ли да летят?

Може би би трябвало да обърнем внимание и на количката за багаж, която е заключена за пътния знак и заема скъпо място от тротоара.

Цялата обстановка се развива на метри от основната улица на Пловдив. Снимката е направена на пресечката на ул. " Опълченска " и ул. " Петко Каравелов ". Искрено се уповавам се, с помощта на вас, виновните институции да вземат нужните ограничения на ъгъла да се появи анти паркинг колче или най-малко нарушителите да бъдат глобени.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща [email protected], на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР